• DK
    • NL
    • EN
    • DE
    • IS
    • NO
    • SE
 

Varm med Combi-Camp HEAT

Posted on 2 April 2014

Selv om flere og flere danskere camperer i den kolde årstid, er der stadigvæk mange campister der ikke har fået øjnene op for hvor hyggeligt og rart camping i ydersæsonen er.

Slut med at fryse

Combi-Camp syntes ikke dette skal være forbeholdt campingvogns campister og vil selvfølgelig gerne hjælpe dem der gerne vil campere i ydersæsonen i deres Combi-Camp. Derfor introducere Combi-Camp nu et komplet klimastyringssystem, nemlig Combi-Camp Heat.

Combi-Camp er den eneste teltvogn på markedet der tilbyder dette. Combi-Camps varmesystem indeholder både gulvtemperering på arealet med gulv, samt blæsevarme i sovekabinen.

Gulvtempereringen lægges på det svævende gulv, som i øvrigt er standard i en Combi-Camp, som en tynd folie med termoelementer. Det er selvfølgelig nøje afpasset efter gulvets størrelse. Strømmen til gulvvarmen trækkes fra en omformer i køkkenet. Folien bliver monteret således at den ikke behøves at tages ud når Combi-Campen pakkes sammen.

Ikke kun et varmesystem

Combi-Camp kalder deres nye Heat system for et klimastyringssystem, da det kan andet end at varme. Systemet til sovekabinen er lavet således at der er ført slanger rundt langs de indvendige vægge og under sengen. I disse slanger blæser der henholdsvis varm eller kold luft. Den varme luft gør det mere komfortabelt at campere i ydersæsonen da systemet kan hæve den indendørs temperatur med ca. 10 grader. Systemet også kan bruges med kold luft og kan om sommeren også bruges til at give en køligere temperatur I vognen.

”Gør det selv” eller lad din forhandler installere det

Systemet leveres komplet med alle materialer og udførlig brugsvejledning. Man kan selv installerer det, eller lade sin forhandler gøre det.

Systemerne kan leveres direkte via Silkeborg Caravan Center. Her kan du også se og afprøve systemet i en opstillet demovogn.

Systemet kan eftermonteres i Combi-Camp Country og i Valley/Venezia med Alu-lamel senge.

Takket være Combi-Camp Heat-systemet kan du nu, uden at fryse, få bedre udnyttelse af din.